TopBediening.nl

Zakelijk & Particulier / Thuis & Op locatie

U bent op zoek naar spontane, sympathieke horeca medewerkers?

Bij TopBediening.nl bent u aan het juiste adres!

Wij vullen uw tijdelijke behoefte aan horecapersoneel graag in. Een jong, dynamisch team met ruime ervaring & motivatie in combinatie met een behoorlijke portie enthousiasme; zij staan altijd met een lach voor u klaar!

Ons streven is het onmogelijke mogelijk te maken, mee denken met onze opdrachtgever, aanvulling geven op uw ideeën, en alle praktische zaken nemen wij u graag letterlijk uit handen. Hiermee tekenen wij voor ongekend gemak op het gebied van horecapersoneel op locatie. Uiteraard is iedere opdracht voor ons team een nieuwe uitdaging.

Uitzendorganisatie TopBediening.nl is reeds actief sinds 2012. In de voorbije jaren hebben wij een brede klantenkring mogen opbouwen. De meest uiteenlopende projecten komen voorbij. Zo zetten wij onze mensen in bij diverse horecabedrijven, restaurants maar ook bij onze particuliere klanten thuis.

Waar onze mensen in het bedrijfsleven de rol van receptionist, entertainer of de rol van kok achter de barbecue innemen, staan ze tijdens bruiloften, communiefeesten en verjaardagen bij u thuis graag tot uw dienst als ‘ober’ en draaien zij hun hand er niet voor om de afwas weg te werken of een lunch te verzorgen.

Uw tevredenheid is onze motivatie waardoor wij keer op keer mogen bogen over geslaagde projecten.

 • Wij stellen u graag in de mogelijkheid onze medewerkers online te reserveren via onze pagina ‘Aanvragen voor opdrachtgevers’
 • Uw reservering kunt u via deze website verrichten, op die manier hebben wij meteen een duidelijk beeld van uw wensen.
 • Bij reservering gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden waarvan wij u wanneer gewenst een exemplaar kunnen doen toekomen.
 • Na de werkzaamheden vragen wij u samen met onze medewerkers de urenregistratie te completeren en deze digitaal te ondertekenen.
 • Betaling aansluitend contant of middels onze mobiele pinautomaat, indien anders overeen gekomen verzoeken wij u coulant te zijn door onze factuur per omgaande, uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum aan ons te voldoen. Onze medewerkers vragen u de urenstaat via een applicatie op hun telefoon te ondertekenen voor akkoord, u ontvangt een exemplaar per mail.
 • Wij verzoeken u bij reservatie via deze website aan te geven welke werkzaamheden onze mensen gaan uitvoeren zodat wij aan uw aanvraag de beste invulling kunnen geven.
 • Wij sturen onze mensen op pad met een TopBediening.nl auto.
 • Via ANWB Routeplanner berekenen wij 30 ct per gereden kilometer met een starttarief van € 15,00 inclusief BTW .
 • Wij berekenen een reiskostenvergoeding per medewerker van € 13,75 bij een reistijd van c.a. 30 minuten of langer per half uur.
 • Onze allround horecamedewerkers huurt u tegen een uurtarief á € 27,50 inclusief BTW met een minimum van 4 aaneengesloten uren.
 • Zelfstandig leidinggevenden in het bezit van SVH huurt u tegen een uurtarief á € 34,50 inclusief BTW met een minimum van 4 aaneengesloten uren.
 • Onze bedrijfskleding is standaard informeel en bestaat uit donkere schoenen en donkere broek, een zwarte polo met zwarte sloof voorzien van ons bedrijfslogo.
 • Uiteraard passen wij ons graag aan u aan, wanneer gewenst dragen onze medewerkers uw bedrijfskleding.
 • Onze mensen zijn uitgerust met diverse kelners handigheden zoals een opener, dienbladen, pen en papier. Dit alles netjes in een TopBediening.nl schoudertas.
 • Onze mensen zijn dynamisch waardoor iedereen flexibel inzetbaar is.
 • Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voorafgaande aan de opdracht, binnen 48 uur berekenen wij 25% van het gecalculeerde tarief, binnen 24 uur 50% van het gecalculeerde tarief.
 • Ons team beschikt over voldoende ervaring en hanteren de gebruikelijke horeca normen.
 • Wij onderscheiden ons door de vriendelijke uitstraling van onze medewerkers.
 • Wilt u graag persoonlijk in contact komen met ons, dan staat de koffie natuurlijk altijd voor u klaar!

Jij bent jong, enthousiast en lacht het leven tegemoet? Dan maken wij jouw vrije tijd nog leuker met een bijbaan in de gastvrijheidsbranche!

Met een goed betaalde bijbaan maak jij als medewerker van Horeca uitzendorganisatie TopBediening.nl de blits bij bedrijven en bij  mensen thuis. Wanneer jij beschikt over ervaring in de horeca, positief ingesteld bent en van aanpakken weet, dan ben je bij ons precies aan het juiste adres!

Werken in de gastvrijheidsbranche, omgaan met gasten en collega’s…

Onze gasten behandelen wij als een klant die koning is. We streven naar het beste resultaat, onze gasten worden op handen gedragen. De spreekwoordelijke lat binnen onze onderneming ligt hoog, maar door de kwalitatieve ervaren medewerkers waarover TopBediening.nl reeds de beschikking heeft, worden de targets met gemak behaald.

De groepsapp en werken…

Er wordt eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek gevoerd waarin jij je motivatie toelicht. Wanneer jij meteen inzetbaar bent en beschikt over de basis begrippen horeca, dan kan jij zelf meteen aan de slag.

Wij voegen jouw toe aan onze ‘groepsapp’ TopBediening.nl. In deze app worden de opdrachten kenbaar gemaakt en wordt iedereen in de gelegenheid gesteld de opdracht aan te nemen. Xaviera, onze dame van de planning zal vervolgens een keuze maken en het team samenstellen.

We beschikken over enkele leuke bedrijfsauto’s waarmee jullie onze klanten bezoeken. Vanaf onze zaak in Stein vertrek je samen met je collega’s voorzien van de juiste bedrijfskleding, een tas met kelners benodigdheden en een goeie portie motivatie naar de opdrachtgever.

Na afloop komen jullie terug op kantoor en worden de uren gedeclareerd waarna er vaker ook nog samen met je collega’s een drankje wordt gedaan.

Wij maken graag kennis met jouw, let wel op wij werken wanneer andere mensen feesten..

Heeft bovenstaand stukje jou enthousiast gemaakt en wil je graag solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Gegevens

Geslacht*

Voorletters*

Voornaam*

Achternaam*

Burger Service Nummer (BSN)*

Geboortedatum*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Adres

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Land*

Financieel

IBAN*

Naam bank*

Motivatie

Waarom wil je bij Topbiening.nl komen werken?*

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?*

Ervaring

Welke ervaring heb jij al?* (bijv. vorige (horeca) bijbaantjes of vrijwilligerswerk)

Bar*

Bediening*

Keuken*

Opleiding

Studeer je nog? Zo ja, welke opleiding volg je?*

Overig

Auto*

Rijbewijs*

Loonheffingskorting toepassen*

Uploads

Foto van jezelf* (png,jpg,jepg,pdf) (max. 20mb)

Identiteitsbewijs* (png,jpg,jepg,pdf) (max. 20mb)

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

Ik ga ermee akkoord dat TommieGroep mijn gegevens verwerkt

Bedrijfsnaam

Contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode & Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gelegenheid (verplicht)

Datum (verplicht)

Aanvang +/-

Einde +/-

Aantal horeca medewerkers

Werkzaamheden

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

Ik ga ermee akkoord dat TommieGroep mijn gegevens verwerkt

TommieGroep.nl is een Full Service organisatie. De slogan ‘Alles onder één dak’ vertaalt in één zin onze opzet om binnen de branche sterk te zijn in het verzorgen van totaalconcepten.

TopBediening.nl is de naam van onze horeca uitzendorganisatie. Wij verhuren horeca personeel op locatie maar ook binnen onze eigen organisatie, zowel in ons Zalencentrum Kerensheide in stein en het ASTA Theater in Beek maar ook als aanvulling op gehuurde evenementen goederen zoals bijvoorbeeld biertapinstallaties van TommieRent.nl.

Door de bundeling van deze vaardigheden heeft u als klant slechts één aanspreekpunt. Korte lijnen dragen zorg voor een optimaal resultaat.

TommieGroep is ontstaan uit de bundeling van 4 disciplines te weten; TommieRent.nl Partyverhuur & Drankenhandel, Zalencentrum Kerensheide & Café ‘t Pintelierke, ASTA Theater en TopBediening.nl