Café-Preuverie Pintelierke

Tapas-Preuverie

GEER ZEET AL OP OS SITE

(H)eerlijk geneete van de lekkerste TAPAS oet de keuke van Preuverie Pintelierke:

Met veel plezier presenteren wij u in onze brasserie een smakelijk TAPAS concept waarbij eten, drinken en genieten centraal staan. Met de lekkerste proeverijtjes bieden wij een breed georiënteerde menukaart met een dertigtal heerlijkheden welke u gedurende de avond doorlopend kunt bestellen van de kaart. Ook onbeperkt genieten behoort bij ons tot de mogelijkheden. Een bezoek aan Preuverie Pintelierke betekent smaakbeleven, naast de heerlijke gerechten bieden wij een breed scala speciaalbieren, lekkere wijnen en fantastische koffievariaties.

Heeft u tijd? Kom dan snel een keertje (terug) om samen met ons te genieten van een heerlijk avondje uit.

Hartelijke groeten namens het hele team van Café – Preuverie Pintelierke Stein.

Pintelierke in beeld..

Bij ons kunt u kiezen voor á la carte waarbij u iedere ronde 2 gerechtjes besteld uit de kaart of lekker genieten van onze chef’s specials in één 4 gangen verrassingsmenu, een heerlijke goedgevulde tapasplank voor 2 personen welke wij voor u serveren of  voor een vaste prijs ‘onbeperkt’ genieten.

Voor de vlees – en viseter, maar zeker ook voor de groentefan hebben wij een mooie Tapaskaart samengesteld waarbij er geen onderscheid in voor -, hoofd – en nagerechten is gemaakt. Alle gerechtjes kunnen afzonderlijk worden besteld maar wij verrassen u ook graag met door ons samengesteld menu van de chef.

Wij willen u niet te veel over de inhoud van ons concept verklappen, maar hopen dat u dit zelf komt ontdekken tijdens een avondje uit in Café-Preuverie Pintelierke Stein.

Bij lekker eten hoort een goede wijn! Daarom stellen wij naast onze huiswijnen een aantal Franse bekenden aan u voor. Informeer naar een passende wijn bij uw gerecht. Op de tap staan bij ons doorlopend acht speciaalbieren van het vat. Om kennis te maken met deze heerlijkheden, zijn een ‘Rundje van de tap’ of een ‘High Beer’ echte aanraders. Een krachtige koffieboon van Simon Lévelt die zorg draagt voor pure smaak en beleving wanneer u ‘gewoon’ een speciaal kopje koffie drinkt bij Café-Preuverie ‘t Pintelierke.

Wandelen in het Steinerbos, of een route door het mooie Heidekamppark? Vertrek na een heerlijk soepje en kom terug voor een smakelijke avondmaaltijd.

Komt u met collega’s aansluitend na uw werk? Dan bent u op donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur welkom om van onze heerlijkheden te genieten. Uiteraard kan één en ander ook worden aangeboden in arrangementsvorm.

De chef voor u zelf? Op zaterdag koken wij met plezier voor uw gezelschap vanaf 15 personen. Een feestje in de ambiance van onze Preuverie is natuurlijk ook bespreekbaar.

Café-Preuverie Pintelierke, een gezellig etablissement dat in haar huidige hoedanigheid sinds 2011 gesitueerd is aan de rand van Steiner Bos. Na een grondige verbouwing in het voorjaar van 2018 is het tapasconcept tot leven gekomen waarbij Eten, Drinken & Genieten centraal staan. Onze chef heeft voor een kaart met smaak gekozen die per seizoen wisselt, er staan circa 30 gerechten op het menu waarbij wij onze gasten gedurende de avond willen laten genieten van een uitdagende, maar bekende beleving in proeven.

Wanneer mogen wij u begroeten?

Donderdag 16.00 uur, kok kookt vanaf 17.00 uur.
Vrijdag 16.00 uur, kok kookt vanaf 17.00 uur.
Zondag 16.00 uur, kok kookt vanaf 17.00 uur.

Keuken sluit rond 22.00 uur
Terras sluit om 00.00 uur

Wilt u ons even laten weten dat wij u mogen verwachten? Reserveer dan even via de link op de pagina reserveren.

T: 046-4336618
E: info@tommiegroep.nl

Reserveren bij voorkeur via onderstaand formulier.

In beeld..