DJ-Tom Geuskens

Maakt van iedere party een feest!

DJ-Tom maakt van iedere party een feest!

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke allround DJ? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met Tom Geuskens.

DJ Tom draait allround dans en stemmingsmuziek, afgewisseld door lekkere Dance Classics met Disco & Soul tot de swingende top 40 van dit moment. Uiteraard is ook het Limburgs en Duitse repertoire actueel.

Gedurende 5 uurtjes draait hij non-stop naar uw wensen, zijn show is standaard voorzien van geluid tot ca. 70 – 80 personen. Verder wordt de dansvloer uitgelicht met 4 spots en is er standaard 1 microfoon aanwezig voor het houden van een toespraak en staat er een TV-scherm naast de DJ waar zo nu en dan een leuke videoclip verschijnt.

Boekt u DJ Tom voor uw gelegenheid?  Dan is hij ruim 1 uur voor aanvang op locatie om één en ander voor te bereiden. Tom heeft niet veel ruimte nodig, ca. 2 x 1,5 meter voor zijn DJ case en drie maal 1 vierkantemeter voor de speakers en het lichtstatief. Zijn er obstakels of is de opstelplaats minder goed bereikbaar? Maak dit graag even vooraf kenbaar bij Tom.

De installatie van DJ Tom bestaat uit betrouwbare merkapparatuur van hoge kwaliteit. Hij draait zijn Virtual DJ software op een Apple MacBook Pro. Zijn DJ case is uitgerust met een 16 kanaals Allen & Heath QU 16 digitale mixer, een Denon SD & MP3 player, Sony MiniDisk player en Shure SM 58 bekabelde microfoon. De set is standaard voorzien van 1 draadloze Sennheiser EW 100-945 G3 Microfoon en de spotverlichting wordt aangestuurd door Elation Emulation Cuelux met bijbehorende controller.

De speakerset bestaat uit een actieve LEM Proteus Subwoofer en twee Electro Voice ELX 112 P actieve Topspeakers.

De prijs bedraagt voor een standaard show gedurende 5 uurtjes €450,00 incl. 21%BTW

Buiten de regio 046 worden er in overleg transportkosten in rekening gebracht.


Niet standaard?

Wilt u iets meer volume doordat u meerdere gasten (80 – 150) heeft uitgenodigd? Dan nemen wij een grotere set mee tegen een meerprijs van € 100,00. Heeft u nog meer gasten (150-300) op de lijst staan? Dan bedraagt de meerprijs € 200,00. Pakt u het héél groot aan? Dan maken wij graag een offerte op maat.

Extra (zang), microfoons Sennheiser EW 100-945 G3 huurt u tegen een meerprijs van  € 37,50 per microfoon.

Verrassingsact? Maakt u dit ten alle tijden kenbaar, artiesten mogen ‘inprikken’ op de installatie van DJ Tom tegen een meerprijs van € 100,00. Voor dat bedrag zorgt DJ Tom voor extra vermogen en is er een super zangmicrofoon aanwezig.

DJ Tom beschikt over een Sony MiniDisk speler en een Denon MP3 & SD speler.

Denkt u aan het einde van de avond dat het nog een uurtje langer mag? Dan kunt u in overleg per half uur bijboeken tegen een meerprijs van € 37,50 per half uur.

Afrekenen graag voor of na het evenement tegen contante betaling.

Tom Geuskens verzorgt ook geluidstechniek op locatie voorbedrijven, gemeenten en andere instellingen. Verstaanbaar geluid versterken is daarbij de basis waardoor iedere spreker op zijn of haar manier correct overkomt bij het publiek.

We stellen graag een passende offerte voor u samen waarbij wij de prijs baseren op techniek, geluid, beeld en licht.

Guten Tag, mein Name ist DJ Thomas und ich spiele gerne die besten deutschen Hits für Sie..

Mit der steigenden Popularität von Schlagerabenden und Festivals kann ich mich gerne an Ihr Thema anpassen.

Wenn Sie einen deutschen Schlagerabend veranstalten, freue ich mich, Ihnen einen unvergesslichen Abend zu bereiten!

Für Buchungen vereinbare ich gerne einen Termin, um alles zu besprechen und die Möglichkeiten zu sehen.
DJ Thomas spielt die besten deutschen Hits und Oktoberfest-Klassiker

Er läuft 5 Stunden nonstop nach Ihren Wünschen, seine Show ist standardmäßig mit Sound für bis zu 70 – 80 Personen ausgestattet. Darüber hinaus ist die Tanzfläche mit 4 Spots markiert und es gibt ein Standardmikrofon 1 für das Sprechen.

Buchen Sie DJ Tom für Ihren Anlass? Dann ist er 1 Stunde vor dem Start vor Ort, um die Dinge vorzubereiten. Tom braucht nicht viel Platz, etwa 2 x 1,5 Meter für sein DJ-Gehäuse und dreimal ein Quadratmeter für die Lautsprecher und den Lichtstativ.

Bedrijfsnaam/Organisatie

Contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Adres (factuur)

Adres (locatie) (verplicht)

Postcode & Woonplaats (factuur)

Postcode & Woonplaats (locatie) (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gelegenheid (verplicht)

Datum (verplicht)

Aanvang +/-

Einde +/-

Bijzondere wensen

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

Ik ga ermee akkoord dat TommieGroep mijn gegevens verwerkt