Contact

ASTA Theater Beek
Graydon Consumulder

Markt 6 a
6191 JG Beek
046-4336618 (optie 3)
graydon@tommiegroep.nl

Geopend op afspraak

Zalencentrum Kerensheide Stein
Tom Geuskens

Schineksstraat 11
6171 AM Stein
046-4336618 (optie 3)
tom@tommiegroep.nl

Geopend op afspraak

TommieRent.nl
Max Bellemakers

Haven 20
6171 EG Stein
046-4336618 (optie 2)
info@tommiegroep.nl

Geopend op afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Ik neem contact op voor...

Uw bericht (verplicht)

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

Ik ga ermee akkoord dat TommieGroep mijn gegevens verwerkt

Openingstijden Café – Preuverie ‘t Pintelierke
Gastheer Graydon Consumulder & Chef Max Bellemakers

Donderdag 16.00-23.00
Vrijdag  16.00-02.30
Zondag  12.00-23.00

Reserveren: 046-4336618 (optie 1)

Uw aandacht;

  • Ons terras sluit uiterlijk om 00.00 uur tijdens het zomerseizoen
  • De ‘Preuverie’ keuken is geopend tot 22.00 uur
  • Wij zijn ook op afspraak geopend voor groepen vanaf 15 personen

Kantoor TommieGroep.nl
Mylène Severeyns & Xaviera Pittie

Ma-Di 10.00-18.00
Wo 10.00-13.00
Do-Vr 10-18.00
Za 10.00-13.00

kantoor@tommiegroep.nl
Telefoon administratie & planning: 046-4336618 (optie 4)
Telefoon algemeen: 0464336618 (optie 5)

Beter mailen dan bellen..

Doordat wij veel in contact zijn met onze gasten & klanten, is het met regelmaat feit dat wij geen gehoor kunnen geven aan uw telefonische oproep. Wij raden u daarom aan om bij eventuele (dringende) vragen een mail te sturen naar info@tommiegroep.nl. Vermeld hierin eventueel uw wens terug gebeld te worden met uw telefoonnummer, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

Laatste nieuws:

Per 1 december versterkt Mylène Severeyns ons team op kantoor. Zij heeft de taken van Wendy overgenomen die per 1 januari aan de slag gaat bij haar vorige werkgever. Mylène heeft na met een afgeronde opleiding Event & Leisure een behoorlijke portie motivatie om ons team in de organisatie te versterken. Samen met Tom heeft Wayne kleur en invulling gegeven aan het nieuwe Preuverie concept. Na ruim 9 maanden heeft Wayne ervoor gekozen om een andere weg in te slaan waardoor hij vanaf januari bij een andere werkgever is begonnen met een nieuwe uitdaging. Max heeft de plek van Wayne ingenomen en is daardoor gepromoveerd tot CHEF bij Café-Preuverie Pintelierke. Graydon Consumulder is onze nieuwe gastheer voor het horecagedeelte binnen ons bedrijf. Hij is per 1 december bij ons in dienst getreden en is als gastheer verantwoordelijk voor communicatie en uitvoering evenementen intern. Daarnaast ontvangt hij u graag op donderdag en vrijdag in onze Preuverie. Naast zijn fulltime baan binnen ons bedrijf is Graydon ook actief binnen zijn eigen entertainment buro Grayden Events. Met deze heren verbreden wij ons dienstenpakket ook op het gebied van entertainment nog verder.

Op 1 oktober hebben wij na 6 jaar afscheid genomen van onze trouwe medewerker en gastheer van ‘t Pintelierke Gino Oomen. Samen met Gino hebben we onze zaak in Kerensheide gestalte gegeven, hij was bij alle verbouwingen zeer actief betrokken en ook de ontwikkeling van het café en de omslag naar Preuverie heeft Gino vol overgave zijn bijdrage geleverd om van ons bedrijf een succes te maken. Gino heeft zich toegelegd op zijn studie fysio.

Op 1 september zijn Wendy Verleng en Max Bellemakers bij ons team aan de slag gegaan. Max staat op donderdag en vrijdag als kok in de keueken van onze preuverie, de overige dagen is hij verantwoordelijk voor de afdeling verhuur TommieRent.nl. Wendy is onze nieuwe kracht op kantoor in de haven. Zij neemt de planning, facturatie en andere administratieve zaken voor haar rekening. Daarnaast krijgt u haar aan de telefoon wanneer u ons belt.

Sinds 22 juni 2018 is de caféfunctie van het Pintelierke uitgebreid met een Preuverie. Het vernieuwende concept presenteert een menu met ruim 30 kleine gerechtjes die in tapasvorm kunnen worden besteld. Naast eten en genieten is het ook heerlijk drinken met ons ruime aanbod speciaalbieren van de tap. Meer info op www.kompreuve.nl.

Per 13 april 2018 is TommieRent.nl gevestigd op een nieuw adres. Wij zijn vanaf heden te vinden op Haven 20, 6171 EG Stein. Bij het afhalen van verhuurgoederen kunt u zich melden aan de receptie, u wordt vervolgens doorverwezen naar een van onze medewerkers. Bestellingen kunt u particulier plaatsen via www.tommierent.nl en bij zakelijke evenementen maken wij graag een afspraak met u.

Per 1 april 2018 is Wayne Schwachöfer aangetreden als bedrijfsleider binnen TommieGroep.nl. Wayne is binnen ons team verantwoordelijk voor de verhuurafdeling TommieRent.nl en de ontwikkeling van Preuverie ‘t Pintelierke. Met ruim 12 jaar ervaring is Wayne dé geschikte kandidaat om ons team op de juiste manier te versterken.