TommieTours.nl

Gezellig uit, veilig thuis

TommieTours.nl

Gezellig uit, veilig thuis!

Service in optima forma, TommieTours.nl brengt u samen met uw gasten veilig thuis na uw gelegenheid in Zalencentrum Kerensheide, het Beekse ASTA Theater of wellicht elders op locatie.

U kent het vast allemaal, wie is de BOB voor het feest? Wie is de BOB na het feest? Wij bieden de ideale oplossing om samen op een ludieke en gezellige wijze te arriveren
en na afloop veilig naar huis te worden gebracht. TommieTours.nl beschikt over een moderne, luxe 51 persoons touringcar waarmee wij u en uw gasten op 1 of meerdere haltes in eigen woonplaats of op uw bedrijfs adres laten opstappen en na afloop laten uitstappen..

De kosten van dergelijke ritten worden meeberekend in de servicekosten behorende bij uw arrangement, afhankelijk van de afstand en het aantal gasten bereken wij een vooraf afgesproken prijs.


Dagtochten en andere soorten van vervoer..

Uiteraard rijden wij u ook graag van A naar B, dit kan door een online reservering die u voorafgaande aan uw rit bij ons boekt. TommieTours.nl verzorgt dagritten nationaal, wij brengen en halen u op binnen Nederland.

Voor de tarieven verwijzen wij u graag naar de pagina ‘Tarieven’

TommieTours.nl beschikt over een VDL DAF Jonckheere touringcar die van alle comfort is voorzien zoals airco, DVD video, toilet, veiligheidsgordels, koelkast en luxe lederen bekleding. Wij mogen 51 passagiers vervoeren.

In een nader op te zetten samenwerking met Gemeente Beek, Belevend Beek en Gemeente Stein ontwikkelen wij het initiatief;  ‘Stein – Beek lijn’. Diverse maatschappelijke instellingen krijgen middels deze manier gelegenheid om bij bijzondere activiteiten buitenshuis tegen gereduceerde tarieven gebruik te maken van deze touringcar.

Meer informatie volgt spoedig..

Contactgegevens

Organisatie

Naam (verplicht)

Straat & Huisnummer(verplicht)

Postcode & Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

De reis

Gelegenheid (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Datum (verplicht)

Vertrekplaats (verplicht)

Vertrektijd (verplicht)

Bestemming (verplicht)

Vertrektijd retour (verplicht)

Thuiskomtijd (verplicht)

Bus tussendoor nodig (verplicht)
JaNee

Opmerkingen

Binnenkort treft u op deze pagina meer info betreffende onze tarieven en voorwaarden.

TommieTours.nl is een initiatief van Frans Stalman & Tom Geuskens.

Frans is een gepensioneerd ondernemer en heeft Tom Geuskens de kans gegeven zijn onderneming TommieGroep.nl uit te breiden met de nieuwe service TommieTours.nl. Frans voert de directie van de onderneming en is voornemens op hobbymatige wijze een aantal ritten voor zijn rekening te nemen. Ook Tom zal plaats nemen achter het stuur om zijn gasten van en naar huis te brengen na activiteiten in een van zijn horecagelegenheden in Stein en Beek.

Wij wensen u een veilige reis met TommieTours.nl